Vabimo vas na zaključno prireditev TZS

Ljubljana, 15. november 2017

Sezona 2017 je končana, pred nami je le še najprijetnejša naloga, razglasitev najboljših v domačih pokalnih tekmovanjih Triatlonske zveze Slovenije.

Vljudno vas vabimo na zaključno prireditev TZS 2017, ki bo v petek 01.12.2017, z začetkom ob 17 uri, v hotelu Four Points by Sheraton, (bivši Mons), Cesta za Brdom 4, Ljubljana.

Podelitvi pokalov najboljšim v triatlonskem, duatlonskem, akvatlonskem ter cici slovenskem pokalu 2017 bo sledilo prijetno druženje ter načrtovanje smelih načrtov za naslednjo tekmovalno sezono.

Rezultate lahko najdete na naslednji povezavi https://www.triatlonslovenije.si/novice/koncne-razvrstitve-pokalnih-tekmovanj-za-leto-2017/

Pol ure pred dogodkom, ob 16. uri in 30 minut, pa bo tudi izredna seja TZS. V sklopu izredne seje bodo predstavniki obravnavali in potrjevali le eno točko, in sicer prejem novega kluba ŠD Turbo M v Triatlonsko zvezo Slovenije. Delegati skupščine morajo imeti s seboj uradno pooblastilo.

Klubi, ki imajo vsaj deset tekmovalnih licenc, imajo dve glasovalni pravici. Klubi z devet in manj tekmovalnimi licencami imajo eno glasovalno pravico.