Sobota bo v barvah triatlona

Ljubljana, 12. maj 2017

Alen Kobilica Mitja Mori Yokohama Japonska

Za vse ljubitelje triatlona, ki jih je na sončni strani Alp iz dneva v dan več, se obeta adrenalinska triatlonska sobota – zgodnje vstajanje bo jutri prej pravilo kot izjema.

V soboto zjutraj bo namreč ob 05:55 po našem času začetek prenosa moškega triatlona standard distance iz Yokohame. Prenos bo na ŠPORT TV 1, tekmo pa bo komentiral trener Sandi Ivančič, katerega varovanec je Domen Dornik, kandidat za OI v Tokiu leta 2020.

Prvo predvajanje ženske tekme pa bo ob 12:00 na ŠPORT TV 2. (sicer je tekma ob 2:55, ampak bodo takoj po moški tekmi posneli komentiranje).

Kako bo izgledal prenos na ŠPORT TV 1, pa nam je pobliže razložil Ivančič:

»Ker bosta dirki trajali dve uri, bom lahko podrobneje predstavil Alena Kobilico, paratriatlon ter Alenov nastop v Yokohami, ki bo dobrih 6 ur pred tem. Poleg tega bom predstavil različnost in zanimivosti v primerjavi z individualnimi nastopi. Seveda bom opisal tudi mednarodne dosežke naših tekmovalcev od zadnjega WTS (Domen Dornik, Nik Kojc, Matevž Planko). Kot običajno pa bom lahko gledalcem razložil dogajanja v slovenskem triatlonskem prostoru za naslednjih 30 dni (Sobotna priloga TRIATLON 2017 v Ekipi SN, domača tekmovanja).«

Ob tem pozivamo vse, ki imate radi triatlon, da si v soboto zagotovite svoj izvod časnika Ekipa SN, v kateri bo na 24-ih straneh v nakladi 22.000 izvodov izšla priloga TRIATLON 2017. V prilogi TRIATLON 2017 boste lahko prebrali razmišljanja vodilnih mož TZS (Tašler, Lučovnik, Mori), predstavili bomo najboljše slovenske triatlonce in ter klube, ki so člani TZS, objavljen bo koledar tekem itd..